El Sant Cugat Esport rep el Vic en la primera de les quatre finals per salvar-se


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada / Font: UE Vic

Imatge del partit d'anada / Font: UE Vic

El Sant Cugat Esport disputa aquest dissabte davant la Unió Esportiva Vic el primer dels quatre partits que falten per acabar la temporada, una recta final en què els vermell-i-negres lluitaran per mantenir la categoria al grup 1 de Primera Catalana. Els de José Alcaraz, que juguen en horari canviat, a les quatre de la tarda, han vist com la diferència respecte el descens s'ha reduït a només un punt. Els vigatans són en terra de ningú, en vuitè lloc amb 42 punts.

El Sant Cugat Esport ha sumat un punt dels últims 12 possibles, i en bona mesura el que més mal ha fet als d'Alcaraz ha estat com ha encaixat aquests resultats: en els últims dos partits, l'equip s'ha deixat remuntar un 0 a 3 al camp del Sants i ha vist com perdia amb un gol als últims instants davant un rival directe com el Tona. En aquest sentit, José Alcaraz es va mostrar contundent amb els seus jugadors en el matx davant l'equip tonenc, i va definir la situació com a 'difícil' per solucionar-la.

Ara bé, els vermell-i-negres segueixen depenent d'ells mateixos. A hores d'ara tenen 32 punts, un més precisament que el Tona, que es troba en el lloc de promocionar per mantenir la categoria. Dels últims quatre rivals, el Vic és el segon més potent, en un vuitè lloc que, això sí, ha assolit en bona mesura amb el seu bon paper a casa. A domicili només ha guanyat dos partits i n'ha perdut set, unes xifres que poden dur a l'optimisme al SantCu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.