El femení del Mira-sol Baco s'emporta el derbi davant el SantCu B

Imatge del partit

El derbi entre els equips femenins del CFU Mira-sol Baco i el Sant Cugat Esport B es decanta a favor de les verd-i-negres que han guanyat amb solvència (3-0). Un primer temps sense gols ha deixat pas a una segona part en què les locals han marcat en tres ocasions i han vist com les vermell-i-negres fallaven un penal amb dos a zero en contra. Amb aquest triomf, el Mira-sol es manté tercer al grup 2 de Primera Divisió, lluny del lideratge, mentre que el filial del SantCu es manté a la zona tranquil·la de la taula.

Sandra ha trencat la igualtat en el marcador sortint des de la banqueta, amb un gol als cinc minuts de la represa. Sense temps per a reaccionar, Silvia Martín ha fet el segon que semblava sentenciar el matx, però el SantCu ha disposat d'un penal a favor que Carla Sánchez no ha sabut aprofitar i ha enviat el llançament al pal. Abans del xiulet final, Esther Martínez ha fet el tres a zero, amb un gol que ha sentenciat el matx definitivament.