El Sant Cugat Esport pot fer un pas de gegant per la permanència davant el San Juan de Montcada


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport vol ampliar la bona dinàmica i agafar aire abans de Setmana Santa davant el San Juan de Montcada, el tretzè classificat, en partit corresponent a la jornada 29 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres tenen aquest dissabte a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau un duel crucial per la permanència davant un dels seus perseguidors. L'equip de José Alcaraz suma una bona ratxa de dues victòries i dos empats, i vol seguir fent mèrits per mantenir la categoria.

Si bé en el partit de la setmana passada davant el Masnou, el penúltim classificat, el SantCu no va estar a l'alçada de les jornades anteriors, va fer bo el punt aconseguit a domicili. L'equip de Jose Alcaraz sap que viu dates crucials de cara a la permanència i vol ampliar la bona dinàmica a casa, on suma dos triomfs en els últims dos partits, davant un dels conjunts que també lluita per mantenir-se a la categoria. El tècnic santcugatenc, Jose Alcaraz, assegura que serà un partit complicat atesa la situació de tots dos conjunts.

Jose Alcaraz

És un equip incòmode i intens. És un equip complicat per la seva situació. Si guanyen, ens empaten a punts.


Els de Montcada i Reixac arriben a la cita després d'una setmana convulsa. Després de caure al camp del Sants la junta de l'equip va decidir cessar l'entrenador José Pinti. L'endemà, però, en una reunió entre la plantilla i la junta es va decidir ratificar la continuïtat de Pinti amb l'objectiu de mantenir l'equip a Primera Catalana. L'equip montcadenc només ha sumat dos punts dels últims 12 possibles i volen sorprendre un SantCu que és només a tres punts de distància.

El duel de la primera volta va caure del costat santcugatenc, un partit en què els d'Alcaraz es van imposar al San Juan de Montcada per la mínima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.