El Sant Cugat Esport i l'Avià, que estrenarà tècnic, disputen un partit de necessitats


  • Comparteix:

El SantCu va batallar però va caure a Andorra / Font: FC Andorra

El SantCu va batallar però va caure a Andorra / Font: FC Andorra

Un Sant Cugat Esport amb necessitat de victòries rep aquest dissabte a les sis de la tarda el cuer del grup 1 de Primera Catalana, l'Avià, que ostenta una situació encara pitjor que la dels santcugatencs. Xavi Díaz, fins ara tècnic assistent, s'estrenarà al capdavant de l'equip avianès després de la dimissió del primer entrenador, Pablo Becerril. Tot i que l'Avià és cuer, a hores d'ara és a només tres punts d'un SantCu que acumula set partits sense guanyar i segueix a prop de les places de descens.

SantCu i Avià es juguen una victòria prioritària, i no tant sols pel fet que en la situació en la qual estan tots dos equips qualsevol punt és vital, sinó perquè són rivals directes en la lluita sense treva que es pot viure en aquestes últimes nou jornades del campionat al grup 1 de Primera Catalana. Els mals resultats dels del Berguedà s'han saldat amb la dimissió del seu entrenador i el fins ara segon a bord, Xavi Díaz, serà l'encarregat de redreçar el rumb d'un conjunt que només ha guanyat tres partits, l'últim a finals de novembre.

Tot i que la situació del SantCu no és tan dramàtica, el conjunt de José Alcaraz també té una imperiosa necessitat de punts i d'experimentar la sensació de guanyar, que només ha sentit una vegada enguany, en el primer partit del 2017. Això sí, l'equip arriba després de dos empats i de plantar cara al segon a domicili, l'Andorra, la setmana passada, un terreny que vol seguir abonant Alcaraz per trencar definitivament amb aquesta ratxa i sumar un triomf que serà balsàmic si s'aconsegueix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.