Un SantCu B molt vertical supera amb solvència la Penya Blaugrana i s'emporta el derbi


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport B s'endú el derbi davant la Penya Blaugrana (3-0) a la vintena jornada del grup 13 de Quarta Catalana de futbol. L'autoritat de Simón Basanta en el joc aeri i l'encert dels vermell-i-negres per atacar els espais a l'esquena de la defensa blaugrana han estat les claus de la victòria local. La Penya ha signat un bon primer temps, però s'ha desinflat després del descans i no ha sabut aturar el potencial ofensiu dels de Joan Ruiz.

L'inici del derbi l'ha protagonitzat una encertada Penya que ha sortit a la ZEM Jaume Tubau disposada a tenir la pilota i fer mal a través de la combinació. Al SantCu, incòmode en els primers compassos de matx, li ha costat arrancar i ha vist com els visitants imposaven el seu domini al mig del camp. Ara bé, la jerarquia dels homes de Tirado no s'ha materialitzat a les àrees gràcies a l'encert de la defensa local i a tots dos equips els ha costat molt generar perill.

Amb el pas dels minuts, el filial del SantCu ha començat a carburar a través de les botes de Jan Salabert, l'home més clarivident en atac dels locals, però l'empat no s'ha trencat fins al minut 44. Ha estat el mateix Jan, que, des del córner, ha enviat una delicada centrada perquè el capità vermell-i-negre, Simón Basanta, trenqués l'empat a zero amb un potent cop de cap.

La tònica ha estat molt diferent a la represa i el segon temps s'ha tenyit de vermell-i-negre per davant d'una Penya innòcua que no semblava ser-hi. Els de Joan Ruiz han atacat l'espai a l'esquena de la defensa blaugrana per generar les ocasions més clares del partit i al minut 51 Enric Capel picava amb suavitat la pilota per superar Raúl Abad de vaselina. Els locals han seguit accelerant, conscients de la seva superioritat, i de nou Simón marcava a la sortida d'un córner per situar el 3-0 al marcador.

Després del tercer gol, el partit s'ha trencat i la defensa de la Penya ha seguit fent aigües per culpa de la verticalitat local. De totes maneres, els davanters del SantCu no han estat encertats de cara a porta i no han pogut engreixar la golejada. A la recta final del partit els homes de Tirado han buscat l'honor i han posat a la defensa vermell-i-negra en més d'un compromís, però les imprecisions han impedit que el marcador es mogués.

El capità del filial del SantCu, Simón Basanta, creu que són els justos vencedors del partit.

Simón Basanta

A la primera part ens ha costat entrar, tot i que hem pogut marcar. A la segona part hem fet uns retocs i hem estat superiors i hem merescut la victòria.


El tècnic de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Jordi Tirado, pensa que el gol abans del descans els ha fet molt mal.

Jordi Tirado

Hem aguantat molt bé en el primer temps, però el gol al final del primer temps ens ha fet anar a remolc i després amb el dos següents gols no hem pogut reaccionar.


La setmana que ve el Sant Cugat Esport B visita el camp del Can Trias, el setè classificat, mentre que la Penya Blaugrana rep l'Escuela Bonaire, el dotzè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.