SantCu B i Penya Blaugrana SC protagonitzen un derbi d'alta volada a Quarta Catalana


  • Comparteix:

El SantCu B juga com a local

El SantCu B juga com a local

El Sant Cugat Esport B i la Penya Blaugrana Sant Cugat es veuen les cares aquest dissabte a les vuit del vespre en un derbi a la zona noble del grup 13 de Quarta Catalana. Els vermell-i-negres, locals, són segons amb un partit pendent, i només han perdut un enfrontament en tota la temporada, mentre que els blaugranes són tercers, amb el mateixos punts que el SantCu B però amb tots els partits disputats. Tots dos entrenadors han coincidit a afirmar que serà un enfrontament especial.

La Jaume Tubau acollirà un derbi entre dos conjunts que aspiren a l'ascens però que arriben de trajectòries diferents. El Sant Cugat Esport B és un equip creat aquesta temporada amb majoria de jugadors del planter, que segons el seu entrenador, Joan Ruiz, no s'esperava dur a terme aquest rendiment però que ara és el clar candidat a pujar. No obstant això, l'equip ha jugat només un partit en les últimes tres setmanes, i tot i això és segon a només tres punts del líder, el Cerdanyola B.

A l'anada, a la ZEM de Can Magí, va assolir un dels quatre empats que ha sumat aquesta temporada (1-1). Ruiz lloa la Penya i opina que la proposta dels blaugranes a la Jaume Tubau passarà per pressionar a dalt i posar en dificultats el seu equip. El tècnic vermell-i-negre reconeix que és un partit que tothom vol jugar i espera que arribi quan abans millor.

Joan Ruiz

És un partit que ens arriba en un bon moment, i és un partit maco de jugar. Tots tenim moltes ganes que comenci ja.


La Penya Blaugrana, de la seva banda, ha patit una davallada les últimes setmanes, sobretot a principi d'any, quan va acumular dues derrotes clau davant dos rivals directes: Cerdanyola B i Rubí B. Des de llavors l'equip ha guanyat tres enfrontaments, tot i que un d'ells de manera ajustada i contra el cuer, la Penya Blaugrana Ramon Llorens. Tot i això, segueix amb les opcions d'ascens intactes.

El seu entrenador, Jordi Tirado, assegura que es respira un ambient diferent aquesta setmana i, pel que fa a rendiment, diu que en un derbi pot passar de tot.

Jordi Tirado

Quan és un derbi és un partit diferent, hi ha un equip que pot arribar malament però hi ha una motivació extra que et fa jugar millor.


Tots dos equips sumen 37 punts fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.