El Junior tanca la primera volta davant un rival directe, el Montserrat Igualada

El Junior visita un camp complicat

Futbol

Publicat el 13/gen/17 per Dani Aguilà

El Junior té en el primer desplaçament de l'any i últim partit de la primera volta un duel clau per mantenir-se a la tercera posició del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs visiten dissabte a tres quarts de sis de la tarda el Montserrat Igualada, sisè a només un punt dels de Hans Schönhöfer. Els blau-i-negres van començar el 2017 amb un sòlid triomf a casa davant el Martorell.

Tot i que les posicions d'ascens són lluny, tenint en compte que el líder, el Can Vidalet, és a 13 punts i el segon, l'Unificación Bellvitge, a 10, el Junior té encara tota una volta per eixugar diferències i apropar-se a l'objectiu marcat per aquest curs, optar a l'ascens a Primera Catalana. Aquest cap de setmana tanca la ronda de partits d'anada davant un Montserrat Igualada que no coneix la derrota des de fa sis jornades.

Els de l'Anoia han obtingut les dues últimes jornades dos resultats de mèrit: abans d'acabar l'any van vèncer el quart, l'Espluguenc, i a la primera jornada del 2017 van desfer-se amb contundència (0-3) a domicili davant el Fundació Atlètic Vilafranca. El Junior, doncs, visitarà un conjunt que duu una trajectòria sòlida i intentarà sumar els tres punts per aprofitar una jornada en què l'Unificación Bellvitge, equip al qual persegueix, rep el perillós Espluguenc, quart.

El Junior jugarà aquest partit amb les baixes de Jordi Cortés, Ivan, Sergi Aragó i amb el dubte d'Álvaro.