Xoc de colossos a la Primera Catalana femenina entre el Sant Cugat Esport i l'Hospitalet Atlètic


  • Comparteix:

Les santcugatenques només han perdut un partit

Les santcugatenques només han perdut un partit

El femení del Sant Cugat Esport es veu les cares amb el tercer classificat, l'Hospitalet Atlètic, a la tretzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les noies de Tono Cadevall volen seguir fent mèrits per certificar el seu lideratge, que ara mateix es troba amb cinc punts de marge respecte el segon classificat, per tal d'aconseguir l'ascens a final de temporada. Les hospitalenques, d'altra banda, viuen un moment dolç de la temporada i sumen cinc jornades consecutives.

Després de l'ensopegada del segon classificat, el Riudoms, al camp del Martinenc, les santcugatenques són més líders i ja es troben a cinc punts. L'equip vermell-i-negre arriba a falta de tres jornades pel final de la primera volta en un gran estat de forma, acumulant 11 victòries i només una derrota, per col·locar-se al capdamunt de la classificació en solitari.

El rival d'aquesta jornada, l'Hospitalet Atlètic, es planta a la ZEM Jaume Tubau com un dels equips més forts del grup. A més, les visitants estan en estat de gràcia i encadenen cinc victòries consecutives. El conjunt de Cadevall parteix com a favorit per la seva condició de líder però haurà d'esmerçar-se de valent si es vol endur els tres punts d'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.