Un Junior ferit intentarà retornar al camí del triomf a domicili davant l'Atlètic Prat Delta


  • Comparteix:

Els santcugatencs sumen sis victòries, dos empats i quatre derrotes  Font: Xavier Riera

Els santcugatencs sumen sis victòries, dos empats i quatre derrotes Font: Xavier Riera

El Junior vol retornar al camí de la victòria davant l'Atlètic Prat Delta a la tretzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres, que van caure de manera contundent davant el líder la setmana passada, busquen de nou un triomf que no els allunyi de la part alta de la taula. Els locals volen fer-ser forts a casa per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. El Junior és quart amb 20 punts mentre que els pratencs són quinzens amb 12.

La relliscada de la setmana passada davant el líder, el Can Vidalet, va suposar una gerra d'aigua freda per a un equip que tenia l'aspiració d'ascendir a final de temporada. Tanmateix, tal com el tècnic blau-i-negre Hans Schönöfer ha recordat en diverses ocasions, la temporada és llarga i per tant, per mantenir amb vida l'objectiu i seguir tenint opcions, els blau-i-negres han de seguir fent mèrits pel camí dels tres punts.

El rival d'aquesta setmana, l'Atlètic Prat Delta, arriba a la cita en una situació completament diferent als blau-i-negres. Si els de Sant Cugat aspiren a pujar al tren en direcció a Primera Catalana, els del Baix Llobregat volen fugir de les places perilloses i l'abisme d'una categoria inferior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.