Un Sant Cugat Esport que anhela la regularitat cerca davant el Sants la tercera victòria consecutiva


  • Comparteix:

Els santcugatencs són novens amb 15 punts

Els santcugatencs són novens amb 15 punts

El Sant Cugat Esport rep el Sants aquest dissabte a les sis de la tarda en la dotzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. La ZEM Jaume Tubau acollirà un duel d'igualtat entre dos equips que només estan separats per tres punts amb els santcugatencs per sota amb un partit menys. El conjunt de José Alcaraz, que encadena per primera vegada del curs dos triomfs consecutius, s'aferra al factor camp per sumar la tercera victòria i escalar posicions a la classificació.

Després de 12 jornades a la Primera Catalana, sembla que el SantCu ha trobat el camí cap a la continuïtat. Malgrat un inici intermitent, els santcugatencs han aconseguit encadenar dues victòries consecutives i afronten aquest cap de setmana amb l'objectiu de sumar la tercera. A més, els vermell-i-negres són tres punts per sota del rival i tenen un partit menys. És un triomf, per tant, que els permetria escalar posicions a la taula i deixar enrere la zona mitja on són ara.

El Sants arriba a Sant Cugat en una dinàmica de resultats molt similar a la dels locals. Ara mateix són cinquens en una classificació molt ajustada, ja que entre el quart i el novè només hi ha una diferència de tres punts. Els barcelonins cerquen un triomf que els permeti certificar la seva condició d'equip de la part alta de la taula i hauran d'imposar-se als de José Alcaraz a domicili per fer-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.