El SantCu busca la segona victòria consecutiva al camp del Sant Juan Atlètic de Montcada

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 12/nov/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport visita el camp del Sant Joan Atlètic de Montcada a la onzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. L'equip de José Alcaraz, una mica irregular, busca una continuïtat en els resultats aquest diumenge a les dotze del migdia en terres montcadenques. Els vermell-i-negres són onzens amb dotze punts.

L'equip de José Alcaraz suma tres victòries, tres empats i tres derrotes en 10 jornades, ja que tenen un partit menys. Els santcugatencs han fet bones actuacions davant Manresa o Girona B, però desfetes a Ripollet o partits sense concretar davant el Llançà. Als vermell-i-negres, per tant, els falta trobar una continuïtat que els permeti ser més amunt a la taula.

El rival d'aquesta jornada, el Sant Joan Atlètic de Montcada, és només a un punt del santcugatencs i espera fer-se fort a casa i sorprendre'ls. A més, el tècnic vermell-i-negre José Alcaraz assegura que tenen una afició molt incisiva, però ells arriben amb confiança després dels darrers resultats.

José Alcaraz

Tenim confiança després dels darrers partits disputats. Tenim ganes de treure alguna cosa positiva de la visita a Montcada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs tenen l'únic dubte de Josevi per al partit d'aquest diumenge.