El Sant Cugat Esport torna a la competició davant l'Avià després de dues setmanes de descans


  • Comparteix:

El SantCu, en un partit d'aquesta temporada

El SantCu, en un partit d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport competeix després de dues setmanes sense jugar i ho fa aquest dissabte a les cinc de la tarda al camp de l'Avià, quinzè classificat del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs, que no van disputar la jornada passada perquè l'Andorra tenia jugadors amb la seva selecció, han jugat un partit menys però, tot i així, no han sumat uns grans registres: cinc punts en cinc enfrontaments disputats, rendiment que el situa precisament un lloc per sota de l'Avià.

Si hi ha alguna definició que pot caracteritzar l'Avià, aquesta és regularitat. De moment, els del Berguedà només han conegut un resultat, han repetit fins a cinc vegades l'empat. Això l'ha dut a tenir els mateixos punts que el SantCu, tot i que no és aquesta l'única condició que comparteixen: tots dos conjunts són els que han hagut d'ajornar el seu partit davant l'Andorra per compromisos internacionals i, per tant, són els únics que tenen a hores d'ara cinc enfrontaments disputats.

D'aquests, el SantCu n'ha guanyat un, n'ha empatat dos i n'ha perdut dos més, l'últim davant el Ripollet fa dues setmanes i amb cert malestar per part del cos tècnic per l'actitud mostrada pels seus jugadors. En aquest sentit, l'entrenador dels vermell-i-negres, José Alcaraz, demana recuperar l'èmfasi que els ha dut a vèncer el Manresa i a fer patir l'Horta al Feliu i Codina. Pel que fa al rival, Alcaraz el defineix com a dur i farragós, amb una plantilla jove.

A més, disputa els seus partits en un terreny de joc de gespa híbrida, barreja de natural i artificial. Tenint en compte les condicions meteorològiques dels últims dies, l'entrenador es pregunta quin tipus de terreny de joc es trobaran.

José Alcaraz

Té gespa mixta i, tenint en compte el temporal que ha vingut aquests dies, no sabem en quin estat estarà.


El SantCu ha disputat aquesta setmana un partit amistós davant el Carmel de Segona Catalana per no perdre el to competitiu, un matx que es va endur per 0 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.