El Junior suma una victòria balsàmica amb un Bartu que es destapa com golejador

El Junior aconsegueix una valuosa victòria davant l'Espluguenc (2-0) i s'allunya de la zona baixa del grup 3 de Segona Catalana. Després d'un primer temps igualat, els santcugatencs han desnivellat el marcador amb dos gols consecutius de Bartu i Rion, aquest darrer de penal, i han aconseguit controlar un partit en què han estat superiors en el segon temps.

El Junior n'ha tingut prou amb dos minuts d'encert per guanyar (2-0) l'Espluguenc a la jornada 5 de competició. El primer temps ha estat marcat per la igualtat amb poques ocasions de gol. A la represa, David Bartumeus, al minut 53, ha marcat l'1 a 0 a la sortida d'un córner. A la jugada següent, l'Espluguenc ha comès penal i Arnau Rion ha estat l'encarregat de transformar-lo i de situar el 2 a 0.

Els blau-i-negres han estat endreçats i han pogut mantenir els dos gols de marge fins al final del temps reglamentari. El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, lloa la disciplina dels seus homes en aquest triomf.

Hans Schönhöfer

És un partit que parteix de la disciplina que hem tingut. Hem estat amb molta intensitat i concentrats.

Ha estat el segon triomf dels blau-i-negres a la lliga. El Junior visiten dissabte de la setmana que ve el Fundació Atlètic Vilafranca.