Un Junior ambiciós i renovat inicia el curs davant el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

Abu Rafiu, un dels que continua, estrena una nova temporada com a blau-i-negre

Abu Rafiu, un dels que continua, estrena una nova temporada com a blau-i-negre

El Junior comença la temporada 2016/17 amb el clar objectiu de ser entre els candidats a l'ascens a Primera Catalana. El debut d'aquest curs, de nou al grup 3 de Segona Catalana, el duu a rebre aquest dissabte a dos quarts de set el Sant Joan Despí. L'equip de Hans Schönhöfer, al qual se li va fer llarg el curs passat i va allunyar-se de la zona capdavantera al tram final, ha ampliat fons d'armari i ha millorat en sortida de pilota des de defensa, on hi ha els principals canvis.

L'equip blau-i-negre va començar la pretemporada el 18 d'agost, més tard del que desitjava el seu tècnic, que ha tornat a reconèixer que iniciaran la temporada amb menys preparació de l'òptima. Ara bé, Schönhöfer ha celebrat la millora de peces de la seva plantilla. Els santcugatencs han patit les baixes de Carlos Torrentbó, Víctor Torras, Dani Garcia, Bernat Mosquera, Pablo Alonso, Paco Barbudo i Mario, però han sumat noms de qualitat, sobretot a la línia de darrere.

Alejandro Pérez (Olímpic Can Fatjó) i José Ríos (Juventud 25 de Septiembre) s'incorporen com a centrals, un paper que també podrà desenvolupar Kelian Piera (Olímpic Can Fatjó), tot i que el seu rol natural sigui al lateral dret. Al lateral esquerra aterra, procedent del Prat, Carles Varnet. A més, en la posició de mitja punta, el club ha incorporat Álvaro García. Tot plegat, sumat a l'alta ja coneguda de David Bartumeus, cedit del Cornellà, i de l'arribada d'homes del planter, com Jan Guix, Xavi Solé i Marc Joan Torres.

Pel que fa el debut, davant el Sant Joan Despí, Hans Schönhöfer espera un matx obert, en què els seus homes siguin capaços de desactivar el joc directe dels santjoanencs.

Hans Schönhöfer

Espero un partit igualat, però amb anades i tornades. A ells els hi agrada el joc directe, però per contra tenen mancances defensives perquè ataquen amb bastanta gent.


El Sant Joan Despí torna al grup 3 de Segona Catalana després de quedar-se el curs passat a les portes de la promoció d'ascens: va ser tercer a un sol punt del segon, l'Espluguenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.