El Junior s'acomiada de l'afició amb un triomf per la mínima davant el San Mauro


  • Comparteix:

Una imatge d'aquesta temporada del Junior

Una imatge d'aquesta temporada del Junior

El Junior s'endú l'últim partit de la temporada com a local davant el San Mauro (1-0) i empata amb el cinquè classificat del grup 3 de Segona Catalana, el Can Vidalet, a 55 punts. Un solitari gol de Pablo Alonso al minut 22 ha donat els tres punts als de Hans Schönhöfer, que tancaran el curs diumenge que ve al camp de l'Olímpic Can Fatjó, que es troba a només un punt.

Ja sense cap opció d'accedir a la plaça per promocionar per ascendir, el Junior ha acomiadat el curs com a local amb bon gust de boca. Amb alguns homes importants recuperats, que no han pogut participar en les últimes jornades, fet que ha minvat el nivell dels santcugatencs, els blau-i-negres n'han tingut prou amb el gol d'Alonso per sumar el triomf.

Si els de Sant Cugat sumen els tres punts en l'última cita d'aquesta temporada 2015/16 maquillaran l'irregular rendiment de les últimes jornades, en què els blau-i-negres han perdut el tren d'un ascens que es veia amb moltes possibilitats a l'equador del curs, quan el Junior va arribar a manar a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.