El Sant Cugat Esport té el primer 'match ball' per ascendir a Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu pot ascendir aquest cap de setmana

El SantCu pot ascendir aquest cap de setmana

El Sant Cugat Esport té aquest dissabte a les cinc de la tarda l'oportunitat de complir amb l'objectiu marcat pel club per al centenari: ascendir a Primera Catalana. Els santcugatencs ho faran si vencen a domicili el Moja, cinquè classificat del grup 3 de Segona Catalana. Els de José Alcaraz tenen a hores d'ara set punts d'avantatge respecte el segon classificat, el Sant Joan Despí, i vuit respecte el tercer, l'Espluguenc, quan en falten nou per disputar-se.

Després que el Comitè de Competició ratifiqués la postura del SantCu i desestimés la petició d'impugnació del San Mauro respecte el partit de la jornada 29, el SantCu suma 62 punts i té davant el primer 'match ball' per ascendir sense dependre de ningú més. Davant tindran un Moja que, amb 51 punts, encara té possibilitats matemàtiques d'arribar a la segona posició, motiu pel qual el repte d'assaltar el camp penedesenc no es presenta senzill.

De fet, el principal perill del Moja és la seva contundència golejadora: és l'equip que ha anotat més dianes fins ara, 66. El tècnic del SantCu, José Alcaraz, apunta que serà en aquest apartat on més s'hauran de fixar els seus homes.

José Alcaraz

És cert que ens enfrontem al camp d'un rival complicat, que s'ha mantingut a la part alta, el màxim golejador de tota la lliga.


El llarg recorregut dels santcugatencs fins aquesta avantpenúltima jornada de competició va fer un punt d'inflexió a la jornada 14 al camp de l'Olímpic Can Fatjó. Des de llavors, 13 victòries, quatre empats i només una derrota en 18 enfrontaments han dut el SantCu a poder sentenciar la categoria a tres jornades per al final. Els de Sant Cugat poden centrar la seva lectura del matx en l'anada, quan es van desfer del Moja per 3 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.