El Sant Cugat Esport aconsegueix un punt valuós davant el Sant Joan Despí en un partit polèmic

Futbol

Publicat el 24/abr/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport empata davant el Sant Joan Despí (1-1) a la jornada 29 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. La polèmica ha governat un partit on el conjunt vermell-i-negre ha jugat el segon temps amb vuit jugadors. Els santcugatencs han suat de valent, sobretot en la vessant defensiva, i segueixen líders amb set punts d'avantatge sobre el segon, l'Espluguenc, a falta de cinc jornades per acabar el campionat.

Els primers minuts del partit auguraven un matx plàcid per al conjunt de Sant Cugat, que ha començat amb bon peu, dominant i generant perill a la porteria rival. El Sant Joan Despí ha centrat tots els esforços a aguantar les estocades vermell-i-negres i pràcticament no ha generat ocasions. La paciència dels homes d'Alcaraz ha estat determinant i d'aquesta manera ha arribat el gol de Ruben Benítez, que s'ha encarregat d'avançar el SantCu al minut 35.

Quan semblava que s'arribaria amb avantatge local al descans, el porter vermell-i-negre Roberto Aguado ha agredit amb el cap un davanter visitant i l'àrbitre ha xiulat penal i expulsió d'Aguado. El seu substitut sota pals ha estat el jove del planter Eric Pascual, que ha vist com l'encarregat de xutar la pilota des dels 11 metres l'ha estavellat al travesser.

A la represa, el SantCu ha sortit al camp amb el convenciment d'aguantar el resultat favorable, s'ha replegat i ha intentat sorprendre el rival al contraatac. Tot i així, el Sant Joan Despí ha fet bona la superioritat numèrica i ha empatat el partit al minut 55. A mesura que avançaven els minuts, les interrupcions i les picabaralles s'han imposat al futbol, i el SantCu ha perdut dos homes més, Sergio Rueda i Marc Rojas, que han estat expulsats. Més enllà de la polèmica, l'esforç del SantCu i una brillant actuació defensiva han estat les claus d'un punt valuós.

La setmana que ve el Sant Cugat Esport visita el camp del San Mauro, el novè classificat.