El Sant Cugat Esport pot fer un pas de gegant cap a l'ascens en la visita del Sant Joan Despí


  • Comparteix:

Ruben Benítez, un dels pilars ofensius del SantCu

Ruben Benítez, un dels pilars ofensius del SantCu

El Sant Cugat Esport té una bona oportunitat aquest diumenge a les dotze del migdia davant el tercer classificat, el Sant Joan Despí, per posar terra pel mig i fer un pas de gegant a l'ascens. La ZEM Jaume Tubau serà l'escenari de l'enfrontament entre dos dels pesos pesants del grup 3 de Segona Catalana, tot i que l'estat de gràcia dels d'Alcaraz els fa partir com a favorits

En els últims quatre partits, concretament des de la davallada a domicili davant el Junior, el SantCu està intractable i presenta un balanç de 12-0, xifres que el consoliden al capdamunt de la classificació. L'equip més en forma de la segona volta ha estat un malson pels seus rivals i no perd a casa des del 18 d'octubre, una bona carta de presentació davant la visita santjoanenca.

El rival d'aquesta jornada, el Sant Joan Despí, és un conjunt que ha anat de més a menys al llarg de la temporada, i s'ha desinflat en una segona volta on ha empatat fins a 10 partits. L'equip santjoanenc buscarà la proesa davant els homes de José Alcaraz si no vol despenjar-se i perdre la pista dels equips de la part alta de la classificació, mentre que els vermell-i-negres són conscients que un triomf els aproparia a l'objectiu de la temporada, l'ascens a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.