El Junior viu una jornada crucial amb un partit contra un rival directe, l'Espluguenc


  • Comparteix:

El Junior recupera efectius, com el capità, Bernat Mosquera

El Junior recupera efectius, com el capità, Bernat Mosquera

El Junior té aquest cap de setmana una bona oportunitat per recuperar la segona posició al grup 3 de Segona Catalana, lloc que dóna dret a la promoció d'ascens. Els blau-i-negres, tercers, reben el quart, l'Espluguenc, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els de Schönhöfer esperen aprofitar una jornada en què el segon, el Sant Joan Despí, que té els mateixos punts que el Junior però amb un partit menys, es veu les cares amb el líder, el Sant Cugat Esport.

El Junior continua treballant de valent per arribar amb les energies necessàries a un final de curs en què té possibilitats de batallar per l'ascens a Primera Catalana, una fita que l'equip santcugatenc no preveia a principi de temporada. I ho fa lluitant contra alguns elements afegits, com les baixes, ja que aquesta jornada no podrà jugar Joan Català per motius professionals. Ara bé, l'equip recupera Mosquera i Carles Torrentbó també podria reaparèixer.

Serien dos retorns importants per a un conjunt que viurà una jornada essencial per als seus interessos quan en faltaran cinc per al final de temporada. El duel directe entre SantCu i Sant Joan Despí pot fer que el Junior torni a la segona plaça, tot i ser conscients que als del Baix Llobregat els falta un partit, o pot provocar que el lideratge deixi de ser una utopia i passi a apropar-se a cinc punts, sempre en cas de triomf blau-i-negre.

Una victòria que vendrà cara l'Espluguenc, que arriba quart a només un punt dels de Schönhöfer i que ha vençut en quatre dels últims cinc partits. Els d'Esplugues ja van marcar el nivell al partit de la primera volta, amb un triomf contundent contra els de Sant Cugat, que trencava una gran ratxa del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.