El Sant Cugat Esport visita l'Espluguenc en una prova de foc que amenaça el lideratge vermell-i-negre


  • Comparteix:

El SantCu visita el camp del quart classificat, l'Espluguenc

El SantCu visita el camp del quart classificat, l'Espluguenc

El Sant Cugat Esport visita el camp del quart classificat, l'Espluguenc, a la 26a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El partit, que es disputarà aquest diumenge a les dotze en terres espluguines, enfrontarà dos conjunts de la part alta de la taula. L'equip de José Alcaraz haurà de sumar els tres punts si vol seguir la senda de l'ascens i no veure el lideratge en perill, ja que ara mateix és tres punts per sobre del Sant Joan Despí i el Junior, segon i tercer classificats.

L'equip més en forma de la segona volta retorna a la competició amb un repte complicat per endavant: la visita al camp de l'Espluguenc. Els homes de José Alcaraz, disparats per un gran estat de gràcia, s'han desfet de la majoria dels equips en la segona part del curs i ara amenacen un dels equips de la part alta de la taula, l'Espluguenc, equip amb el qual els vermell-i-negres van deixar enrere els resultats intermitents i van començar a sumar de tres en tres en el primer tram de la temporada.

L'equip d'Esplugues del Llobregat rep la visita del SantCu en una bona oportunitat per enganxar-se als tres de dalt de la taula i tenir opcions a tot. Ara mateix són a sis punts dels de Sant Cugat però una victòria escurçaria diferències entre els quatre primers i ho deixaria tot obert. L'Espluguenc arriba al partit en condicions òptimes, ja que ha encadenat quatre jornades sense perdre amb dos empats i dues victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.