El Sant Cugat Esport vol redimir la derrota al derbi davant el Fundació Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

El SantCu va perdre la setmana passada al camp del Junior

El SantCu va perdre la setmana passada al camp del Junior

El Sant Cugat Esport pretén oblidar l'ensopegada en el derbi de la setmana passada davant l'11è del grup 3 de Segona Catalana, el Fundació Atlètic Vilafranca, aquest diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau. Els santcugatencs esperen mantenir una jornada més el lideratge, que a hores d'ara ostenten amb un punt més sobre Sant Joan Despí, segon, i Junior, tercer. Els de Jose Alcaraz van trencar la setmana passada una espectacular ratxa d'11 partits sense conèixer la derrota.

Només el rival ciutadà, el Junior, va saber com rebaixar la velocitat de creuer del Sant Cugat Esport, que es va instal·lar a la primera posició després de prop de dos mesos i mig sense saber què volia dir perdre. Malgrat la derrota, els d'Alcaraz encara s'han mantingut a la plaça d'ascens directe, que lluitaran per retenir en aquestes últimes 10 jornades i complir l'ambiciós objectiu marcat a principi de curs per posar la cirereta al centenari: l'ascens a Primera Catalana.

El primer rival d'aquesta darrera sèrie de 10 partits és un Atlètic Vilafranca que està descrivint un rendiment a batzegades, que va iniciar el curs en un pèssim estat de forma, no va aconseguir vèncer fins la vuitena jornada, però que després ha estat capaç d'encadenar ratxes de tres victòries seguides. De fet, aquest primer triomf que va assolir va ser, precisament, en el partit de primera volta davant el SantCu, un record dolç per als vilafranquins que estan afamats de punts per allunyar-se d'una vegada per totes del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.