Un Junior amb bones vibracions mira cap el lideratge en la seva visita al Prat


  • Comparteix:

El Junior segueix sense renunciar a l'ascens / Font: Xavier Riera

El Junior segueix sense renunciar a l'ascens / Font: Xavier Riera

El Junior recupera l'opció d'assaltar el lideratge del grup 3 de Segona Catalana aquest dissabte a tres quarts de vuit de la tarda al camp del Prat B, tretzè classificat de la competició. Els santcugatencs es troben de nou en un dolç moment després de dues victòries consecutives, una d'elles davant el Sant Cugat Esport en el derbi disputat la setmana passada. Carles Torrentbó, que ha tornat aquesta setmana, podrà debutar contra el Prat B.

Entre les jornades 18 i 22, el Junior va rebaixar les seves prestacions i va sumar un pobre balanç d'un triomf, un empat i tres derrotes en cinc partits. És un bagatge discret tenint en compte el rendiment en l'anterior tram de temporada, que l'havia dut al lideratge. El triomf al camp del Torrelles fa dues jornades va precedir la victòria clau contra el SantCu, que l'apropava de nou a un sol punt del lideratge, que ostenten precisament els vermell-i-negres.

Per seguir amb aquesta dinàmica ascendent, els blau-i-negres esperen imitar el matx davant el Prat B de l'anada, en què es van desfer amb contundència dels pratencs. Els del Baix Llobregat aterren a les instal·lacions del Junior en el pitjor moment del curs, amb quatre derrotes seguides, fet que augmenta les opcions dels blau-i-negres.

A més, els dos rivals pel lideratge del grup, el SantCu i el Sant Joan Despí, tenen compromisos assequibles, de manera que el triomf es presenta vital per seguir amb les opcions d'ascens intactes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.