El Sant Cugat Esport femení posa a prova el lideratge davant el penúltim classificat, l'Icomar


  • Comparteix:

Les santcugatenques són el conjunt més golejador del grup amb 94 gols

Les santcugatenques són el conjunt més golejador del grup amb 94 gols

El Sant Cugat Esport femení posa a prova el lideratge davant el penúltim classificat, l'Icomar, a la 21a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. El partit es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia en terres tarragonines i és una bona oportunitat perquè les vermell-i-negres sumin una altra victòria davant un conjunt que desconeix el triomf des de l'onzena jornada.

Les noies del SantCu van aconseguir el lideratge la jornada passada després d'endosar-li una maneta a la Suburense i van fer bona l'ensopegada de l'Atlètic Vilafranca, actualment dos punts per sota les de Sant Cugat, davant el Fontsanta-Fatjó per 3 a 1. El repte de l'equip vermell-i-negre és mantenir aquesta primera posició amb sabor a ascens i el primer pas per fer-ho és guanyar el rival d'aquesta jornada, l'Icomar.

El conjunt tarragoní és un dels equips més fluixos del grup, és el penúltim classificat i només ha guanyat quatre partits, l'últim d'ells a l'onzena jornada, quan es van desfer de l'Òdena per 3 a 0. La visita del líder a casa pot agreujar encara més la situació de les locals, que presenten una dinàmica totalment antagònica a la del SantCu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.