El Sant Cugat Esport femení vol recuperar el bon joc amb la visita del Santboià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení vol recuperar el nivell d'excel·lència de la primera volta aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda amb la visita del Santboià a la 18a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les d'Albert Martin tenen una bona oportunitat per recuperar el seu joc davant un equip que encadena quatre derrotes consecutives.

Les noies del SantCu, devastadores en el primer tram del curs, no acaben de trobar-se còmodes aquesta segona volta. Les vermell-i-negres tenen dificultats per imposar-se a les seves rivals i han perdut el lideratge en detriment de l'Atlètic Vilafranca. El Levante Las Planas també ha avançat les santcugatenques tot i empatar a punts, atès al gol average particular, en contra de les vermell-i-negres.

La visita del Santboià, que encadena quatre derrotes consecutives, pot suposar un punt d'inflexió per al conjunt de Sant Cugat per retornar a l'estat de gràcia i a la lluita per la primera plaça de la classificació. L'equip santboià també està en hores baixes i la visita al feu vermell-i-negre en condició de ferit pot suposar un daltabaix per a les del Baix Llobregat.

Tot plegat, amb un Sant Cugat Esport que ha de capgirar la situació actual de l'equip si vol lluitar per l'ascens.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.