El Sant Cugat Esport empata davant el Bellvitge, que iguala de penal al minut 93


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport suma un punt davant el Bellvitge

El Sant Cugat Esport suma un punt davant el Bellvitge

El Sant Cugat Esport empata (1-1) al camp del Bellvitge a la jornada 19 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'avancen al minut 74 a través de Victor Castro, però els locals igualen de penal al minut 93. Els santcugatencs són tercers, a dos punts del segon, el Junior. El tècnic del SantCu, José Alcaraz, ha considerat 'desafortunada' la decisió de l'àrbitre a la pena màxima.

A la primera meitat, tots dos equips han valorat les seves opcions des de la prudència i el respecte, amb poques ocasions per totes dues bandes. Ha estat a la segona part quan els santcugatencs han fet un pas endavant i han passat a manar en el joc, han generat perill i han culminat el domini amb un gol de Víctor Castro.

Quan semblava que el triomf marxava cap a Sant Cugat, l'àrbitre ha xiulat mans en un refús d'un dels defenses vermell-i-negres després d'una centrada dels hospitalencs. Antonio Estalrich ha anotat la pena màxima i el col·legiat ha donat per acabat el partit. L'entrenador del SantCu lamenta aquesta decisió, que considera desafortunada, però lloa l'actitud dels seus homes.

José Alcaraz




El Sant Cugat Esport no torna a la competició fins d'aquí a dues setmanes, quan rebran el Torrelles a la ZEM Jaume Tubau. Tot plegat, després d'una jornada en què han vist com el segon, el Junior, que ha superat la Gornal, s'ha allunyat a dos punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.