El Sant Cugat Esport s'obliga a vèncer el Vilanova per tancar la primera volta colíder


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen tornar al capdavant de la taula

Les santcugatenques volen tornar al capdavant de la taula

El Sant Cugat Esport femení s'imposa aconseguir la victòria davant el Vilanova per tornar a atrapar al capdavant de la classificació el Fundació Atlètic Vilafranca i tancar la primera volta colíder. Les santcugatenques reben l'Escola Femení Vilanova aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Tot pelgat, en el primer partit de l'any per a les vermell-i-negres, que van descansar la primera jornada del 2016.

La trajectòria quasi immaculada del SantCu no li ha permès dominar la categoria, un fet que només s'explica a través d'un rendiment igual: el d'un Fundació Atlètic Vilafranca que, com les santcugatenques, només ha patit una derrota. Aquesta és, però, la jornada en què les vermell-i-negres poden tornar a empatar les penedesenques al capdavant de la classificació, tenint en compte que el Fundació Atlètic descansa.

Per fer-ho, el SantCu haurà de superar un Vilanova en caiguda lliure, que va començar amb força la competició però que ha perdut pistonada i ha signat un empat i tres derrotes en els quatre darrers partits. Un partit que servirà perquè el SantCu tanqui la primera volta de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.