El Junior pretén fer trontollar el lideratge del Sant Joan Despí


  • Comparteix:

El Junior s'ha marcat com a objectiu acabar la jornada a un sol punt del líder

El Junior s'ha marcat com a objectiu acabar la jornada a un sol punt del líder

El Junior rep al líder de la categoria, el Sant Joan Despí, en un partit entre els dos millors equips del grup 3 de Segona Catalana de futbol. És un partit en què els santcugatencs pretenen retallar distàncies al líder i que es jugarà dissabte a dos quarts de set de la tarda. Després de la derrota inesperada de la jornada anterior, els blau-i-negres no volen deixar escapar més punts. Una victòria local tornaria a situar el Junior a un sol punt dels santjoanencs.

Dues derrotes en els darrers tres partits han debilitat la posició preeminent del Junior a la categoria, un lideratge forjat amb set triomfs consecutius que va perdre en favor del Sant Joan Despí, precisament el rival d'aquesta jornada. Els santcugatencs es van veure's sorpresos diumenge passat per un Vallirana assequible segons la classificació, però que es va imposar per 2 gols a 0 als blau-i-negres.

Aquest bagatge ha fet que el Sant Joan Despí hagi construït una petita escletxa des d'on mana a la categoria, quatre punts de marge que fan que el partit sigui un triomf quasi obligat per als de Hans Schönhöfer per no veure com el primer lloc s'allunya. El rival dels santcugatencs està protagonitzant una campanya quasi immaculada, amb una única derrota la jornada 5 al camp de l'Olímpic Can Fatjó, i suma set triomfs en els darrers vuit compromisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.