El Junior busca ampliar la ratxa i amenaça el penúltim classificat, el Vallirana

El Junior és segon a només un punt del líder, el Sant Joan Despí

Futbol

Publicat el 12/des/15 per Albert Diumenjo

El Junior visita el camp del Vallirana amb l'objectiu d'ampliar la ratxa de victòries i posar pressió al líder, el Sant Joan Despí, que és només a un punt. El partit del grup 3 de Segona Catalana de futbol, que es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia a l'estadi municipal Vallirana, parteix amb el Junior com a favorit en detriment dels valliranencs, que només sumen dos triomfs.

Després de l'ensopegada davant l'Espluguenc i la victòria ajustada a casa contra el Begues, el Junior té com a objectiu retornar a la bona dinàmica que el va catapultar al capdamunt de la classificació. El joc vistós i la solidesa defensiva, senyes del conjunt blau-i-negre, s'han d'imposar a les imprecisions i a la falta de concentració per tal de recuperar sensacions i tornar a ser el temible equip de les set victòries consecutives.

El rival d'aquesta jornada, el Vallirana, és el penúltim classificat amb vuit punts i només ha conegut la victòria en dues ocasions aquesta temporada. Els santcugatencs, que a priori parteixen com a favorits atès a la situació en la qual es troben cadascun dels equips, ha de tenir en compte que aquesta categoria no dóna peu a la relaxació i que no hi ha rival fàcil.

Tot plegat, un Junior que ha de guanyar si vol mantenir-se a la part alta de la classificació i lluitar pel lideratge.