El Sant Cugat Esport intentarà batre un imponent Sant Joan Despí

El Sant Cugat Esport haurà d'exigir-se el màxim per intentar tombar el segon classificat

Futbol

Publicat el 21/nov/15 per Laia Sanmiquel

El Sant Cugat Esport afronta una jornada complicada contra el segon classificat, el Sant Joan Despí. El partit del grup 3 de Segona Catalana es jugarà diumenge a les cinc de la tarda al Municipal del Casc Antic. L'última derrota dels vermell-i-negres va ser contra l'Atlètic Vilafranca i va marcar un punt d'inflexió important. Des de llavors, han sumat de tres en tres, fet que els ha permès pujar posicions a la taula.

Els santcugatencs volen donar la sorpresa contra un Sant Joan Despí que només ha perdut en una ocasió. Els nois de José Alcaraz han fet un canvi en el seu joc que els ha permès recuperar el ritme del començament de la lliga. Actualment és un dels equips més equilibrats tenint en compte el nombre de gols a favor i els encaixats.

Els barcelonins afronten el matx amb unes dades que aterren els seus contrincants. Només han deixat acabat un partit sense puntuar en les 11 jornades de lliga que s'han jugat i en tota la resta han pogut puntuar. És un equip cohesionat i poderós ofensivament, tot i que ha encaixat més gols que el Sant Cugat. Precisament ha de ser per aquesta escletxa per on han de treballar els vermell-i-negres per tal de fer mal al Sant Joan Despí i mirar de tornar a casa amb algun punt.

Per a l'entrenador del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, els seus homes hauran de mantenir el nivell de les tres últimes jornades en les quals han sigut superiors als rivals.

José Alcaraz

Portem nou de nou. L'equip està confiat. La veritat és que estem fent les coses bé. Tenim solidesa defensiva, treballem bé en bloc i hem d'intentar continuar en aquesta línia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En funció dels resultats dels equips que se situen per sobre seu, els santcugatencs podrien escalar alguna posició més en el cas de sumar una nova victòria.