El Junior intentarà superar un obstacle complicat en el camí a l'ascens


  • Comparteix:

El Junior, en estat de gràcia, intentarà sumar la vuitena victòria consecutiva contra l'Espluguenc

El Junior, en estat de gràcia, intentarà sumar la vuitena victòria consecutiva contra l'Espluguenc

El Junior vol reafirmar la seva condició de líder en solitari contra l'Espluguenc. El partit del grup 3 de Segona Catalana es disputarà diumenge a les dotze del migdia al Municipal Salt de Pi a Esplugues de Llobregat. Els santcugatencs estan en un moment de forma immillorable i volen demostrar que també són forts a domicili després d'haver convertit el seu camp en un fortí.

El Junior sembla haver donat amb la tecla des de la cinquena jornada. Acumulen set victòries consecutives i en només dues ocasions han guanyat per un gol. La seva solidesa defensiva els ha convertit en un equip al qual li és molt complicat fer un gol. De fet, només han encaixat set gols en 11 jornades, el conjunt menys golejat. Tot i així, la seva característica més temible és la concentració.

L'Espluguenc no arriba tan bé com el Junior però ocupa la tercera posició. En les últimes tres jornades ha aconseguit un resultat de cada. És un equip que fa mal ofensivament als rivals però que té debilitats a la línia defensiva. Duen encaixats el doble de gols que els blau-i-negres. Ara bé, jugant com a locals tan sols han perdut un partit potser. Aquest fet exigirà el Junior que surti al camp amb els cinc sentits posats tenint en compte que es un rival directe per l'ascens.

Pel tècnic dels de Sant Cugat, Hans Schönhöfer, la clau del matx serà mantenir la intensitat i el nivell de concentració que ha assolit l'equip en les últimes jornades.

Hans Schönhöfer

Tenim una intensitat que ens permet competir i molta concentració. No tenim debilitat en l'aspecte mental i aixó fa que en tot moment estiguem posats en el partit.


Els santcugatencs es desplaçaran a Esplugues amb la baixa de Paco Barbudo i Dani Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.