El Sant Cugat Esport femení afronta un partit trampa contra el Pubilla Casas

El Sant Cugat Esport femení sortirà a guanyar contra el Publilla per mantenir la condició de líder en solitari

Futbol

Publicat el 14/nov/15 per Laia Sanmiquel

El Sant Cugat Esport femení es desplaça fins l'Hospitalet de Llobregat per jugar contra el Pubilla Casas. El partit del grup 1 de Primera Catalana de futbol es disputarà diumenge a les deu del matí. Les santcugatenques afronten un matx, a priori, més senzill que el de la setmana passada on van haver de suar. No va ser fins a l'últim minut que van poder sentenciar la victòria davant la Guineueta B.

Les vermell-i-negres continuen intractables i cap equip ha trobat la manera de derrotar-les fins al moment. La setmana passada, l'Escola Esportiva Guineueta B li va plantar cara però les santcugatenques van acabar emportant-se els tres punts. L'estat de forma de l'equip és pràcticament immillorable. L'elevat nombre de gols que tenen en el seu compte està esdevenint una arma demolidora capaç de tombar a tots els rivals que se'ls han plantat al davant.

El rival no arriba en un estat molt diferent. De fet, són tretzenes a la classificació i han perdut cinc dels set enfrontaments que han disputat. És un equip que els costa fer gols i que, a la vegada, n'encaixen molts. Tot i així, el Pubilla Casas jugarà com a local i podria donar una sorpresa a les líders. Per evitar-ho, les de Sant Cugat hauran de sentenciar el partit quan més aviat millor per tal de no arriscar-se a repetir la mateixa experiència viscuda la setmana passada contra un rival, sobre el paper, assequible.