El Sant Cugat Esport femení afronta un partit trampa contra el Pubilla Casas


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení sortirà a guanyar contra el Publilla per mantenir la condició de líder en solitari

El Sant Cugat Esport femení sortirà a guanyar contra el Publilla per mantenir la condició de líder en solitari

El Sant Cugat Esport femení es desplaça fins l'Hospitalet de Llobregat per jugar contra el Pubilla Casas. El partit del grup 1 de Primera Catalana de futbol es disputarà diumenge a les deu del matí. Les santcugatenques afronten un matx, a priori, més senzill que el de la setmana passada on van haver de suar. No va ser fins a l'últim minut que van poder sentenciar la victòria davant la Guineueta B.

Les vermell-i-negres continuen intractables i cap equip ha trobat la manera de derrotar-les fins al moment. La setmana passada, l'Escola Esportiva Guineueta B li va plantar cara però les santcugatenques van acabar emportant-se els tres punts. L'estat de forma de l'equip és pràcticament immillorable. L'elevat nombre de gols que tenen en el seu compte està esdevenint una arma demolidora capaç de tombar a tots els rivals que se'ls han plantat al davant.

El rival no arriba en un estat molt diferent. De fet, són tretzenes a la classificació i han perdut cinc dels set enfrontaments que han disputat. És un equip que els costa fer gols i que, a la vegada, n'encaixen molts. Tot i així, el Pubilla Casas jugarà com a local i podria donar una sorpresa a les líders. Per evitar-ho, les de Sant Cugat hauran de sentenciar el partit quan més aviat millor per tal de no arriscar-se a repetir la mateixa experiència viscuda la setmana passada contra un rival, sobre el paper, assequible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.