Un Sant Cugat Esport en hores baixes rep el totpoderós Espluguenc


  • Comparteix:

Foto d'arxiu

Foto d'arxiu

El Sant Cugat Esport rep la visita del líder, l'Espluguenc, a la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El matx es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau i enfronta dos equips amb dinàmiques antagòniques: els santcugatencs encadenen cinc jornades sense guanyar mentre que l'Espluguenc és líder de la categoria.

Partit complicat pel SantCu davant el líder per intentar capgirar la pèssima situació de l'equip. Els santcugatencs, que a l'inici de la temporada es van proposar com a objectiu l'ascens a Primera Catalana, es troben a la part baixa de la classificació i encadenen cinc partits sense conèixer el sabor del triomf. A més, l'equip de José Alcaraz rep la visita d'un Esplugenc a l'alça i que és líder de la classificació, fet que agreuja la situació dels vermell-i-negres atès la dificultat del partit.

El quadre santcugatenc creu en les seves posibilitats, no ha abaixat els braços i confia a capgirar la seva delicada situació, segons el tècnic José Alcaraz. L'entrenador també es mostra reticient a donar cap pista de cara aquest diumenge, però afirma que hi haurà variants respecte jornades anteriors.

Jose Alcaraz

No vull donar pistes però sí que modificarem algunes coses per ser una més pràctics


L'equip vermell-i-negre presenta la baixa de Nicolas Porto per precaució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.