Benet (SantCu): 'Tenim molta confiança en el cos tècnic i en els jugadors'


  • Comparteix:

Ferran Benet al mig de la imatge

Ferran Benet al mig de la imatge

El director esportiu del Sant Cugat Esport, Ferran Benet, qualifica 'd'accidents' les dues derrotes al camp del Fundació Vilafranca i l'Òdena davant dos rivals que lluiten per la permanència al grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Benet reitera la confiança en el cos tècnic i els jugadors i es mostra optimista perquè es produeixi un canvi en la dinàmica de resultats. El SantCu és dotzè amb 9 punts i acumula cinc jornades sense guanyar.

El SantCu ha sumat dos punts dels últims 15 en joc. El conjunt de José Alcaraz destaca per la solidesa defensiva i és el sisè equip menys golejat, però amb una falta d'encert atacant, ja que és el quart equip menys golejador. Aquesta és l'assignatura pendent dels vermell-i-negres, que no tradueixen en gol les oportunitats que tenen durant els partits.

L'objectiu de la temporada, la del centenari, és l'ascens a Primera Catalana, però ara mateix estan a nou punts del líder, l'Espluguenc, i a vuit del segon, el Junior, que ocupa plaça de promoció d'ascens. El director esportiu del SantCu, Ferran Benet, creu que és aviat per fer valoracions i manté total confiança en els tècnics i jugadors.

Ferran Benet

No tornaran a passar més accidents com el d'Òdena o Vilafranca. El moment de mirar la classificació és a final de temporada.


El SantCu rebrà diumenge a les dotze a la ZEM Jaume Tubau el líder, l'Espluguenc. Benet també ha repassat l'actualitat del futbol base en què destaca el benjamí A, que lidera la Preferent, i també el cadet A, que també és el primer classificat de la mateixa categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.