El Sant Cugat Esport femení signa una altra golejada davant l'Icomar


  • Comparteix:

Les santcugatenques sumen 41 gols en sis jornades i són líders

Les santcugatenques sumen 41 gols en sis jornades i són líders

El Sant Cugat Esport femení guanya (6-1) l'Icomar a la sisena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres han signat un partit molt complet davant un rival que els ha posat dificultats al primer temps. El conjunt d'Albert Martín suma 41 gols en sis jornades i comparteix lideratge amb l'Atlètic Vilafranca.

Ha estat una victòria treballada del conjunt vermell-i-negre davant d'un rival que ha fet un gran primer temps. El SantCu ha dut el pes del partit des de la primera instància de matx, però un Icomar molt seriós en defensa ha complicat els objectius santcugatencs. El primer gol local ha arribat al minut 11 de la mà d'Alexandra Palencia després d'un gran contracop. La resposta visitant ha estat immediata i al minut 16 empatava l'Icomar. Al minut 26 Lídia Rubio ha marcat el segon gol local després d'una gran jugada de l'equip santcugatenc. Les vermell-i-negres no han defallit davant un rival competitiu i han seguit practicant el seu futbol combinatiu, portant la iniciativa del joc i madurant les jugades, però poc encertades a l'àrea rival.

A la represa, la dinàmica ha estat igual que a la primera part, però de mica en mica l'Icomar ha acusat el to físic i el partit s'ha tenyit de vermell-i-negre. Fins a quatre dianes més han endosat en un segon temps que ha estat un monòleg santcugatenc. Lídia Rubio, de penal, Marta Feliu, Alexandra Palencia i Paula Pol han certificat la golejada en un atac-i-gol del SantCu que encara hauria pogut ser més contundent.

El tècnic de l'equip, Albert Martín, analitza el pròxim partit davant l'Atlètic Vilafranca, rival directe de les santcugatenques a la part alta.

albert martin

L'equip està molt motivat. Juguem contra l'Atlètic Vilafranca, que també surt a jugar la pilota.


Les santcugatenques encaren la primera prova de foc de la temporada davant l'Atlètic Vilafranca en un estat de forma immillorable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.