El Sant Cugat Esport encaixa la tercera derrota consecutiva a Vilafranca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport en un partit d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport en un partit d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport perd (2-0) al camp del Vilafranca, cuer, en la 8a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres encadenen tres derrotes consecutives i cinc partits seguits sense guanyar. Amb aquest resultat el conjunt santcugatenc veu com se li allunyen les posicions d'ascens i promoció d'ascens.

El SantCu s'ha vist sorprès en el minut 16 del primer temps quan Eric ha fet el primer gol. L'Atlètic Vilafranca arribava a la vuitena jornada de lliga amb només un punt de 21 possibles. Els locals han sabut mantenir la porteria a zero i l'avantatge en el marcador durant tot el partit, i en els últims instants han fet el segon, obra de Stepan Burlutskiy deixant així sense reacció l'equip de José Alcaraz.

El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, analitza l'actitud de l'equip.

José Alcaraz

En el minut 12 fem una errada i ens marquen. A partir d'aquí l'equip ja no hi creu i falta confiança per tirar-ho endavant.


Com en el cas de la jornada 6, quan va caure contra l'Òdena, el SantCu dóna ales a un dels equips que ha començat pitjor la competició i que no sabia el que volia dir guanyar. El proper rival del SantCu serà l'Espluguenc, la setmana vinent a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.