El Junior goleja a casa el filial del Prat i es consolida al capdamunt de la taula

El Junior guanya a casa davant el filial del Prat (4-1) a la vuitena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres certifiquen el bon estat de forma amb una golejada a casa i encadenen quatre victòries consecutives. L'equip de Hans Schönöfer és segon empatat a punts amb el Sant Joan Despí.

Ha estat una victòria treballada del Junior davant d'un Prat B que no ha pogut amb la intensitat local i que ha marxat del feu blau-i-negre golejat. Els santcugatencs han sortit al terreny de joc amb les idees molt clares, en defensa pressionant la sortida de pilota del rival i combinant amb molt d'encert en atac. Al minut 7, els locals recollien els fruits del bon joc quan Abu Rafiu ha assistit Jordi Cortés perquè marqués el primer gol del matx.

El Junior no ha abaixat el ritme, i al minut 21 Arnau Rion ampliava diferències després d'una gran pressió. El control absolut dels blau-i-negres augurava una golejada del Junior, però el visitant Marcos Arias ha transformat un gran servei de falta i ha retallat distàncies. La resposta santcugatenca, però, ha estat contundent i abans del descans Abu Rafiu ha fet el tercer.

El gol del Junior al final de la primera part no ha cohibit el filial del Prat, i els visitants han generat perill en les primeres instàncies del segon temps. Tot i les escomeses del conjunt pratenc, la determinació dels santcugatencs ha acabat de sentenciar el matx al minut 59 amb una gran combinació que ha finalitzat de nou Rafiu. El matx s'ha trencat després del gol i, tot i que els dos conjunts haurien pogut marcar, l'electrònic ja no s'ha mogut més.

La setmana vinent els santcugatencs visiten el camp de l'Òdena, cuer del grup.