Un Sant Cugat Esport femení estel·lar rep la visita d'un Icomar irregular


  • Comparteix:

Les santcugatenques sembla que no estan disposades a deixar escapar cap punt

Les santcugatenques sembla que no estan disposades a deixar escapar cap punt

El Sant Cugat Esport femení rep la visita de l'Icomar a la sisena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres parteixen com a favorites en un matx que es disputarà aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Un Icomar irregular pel que fa els resultats intentarà frenar l'huracà santcugatenc, que fins ara ha passat per sobre de tots els rivals que se li han posat per endavant.

Les xifres del conjunt santcugatenc fins al moment són immillorables. Cinc victòries en cinc jornades seguides havent marcat 35 gols i només havent-ne encaixat dos. Per continuar amb la pugna per la primera posició, les vermell-i-negres hauran de superar un Icomar a l'alça. El rival es trobarà davant d'un equip que de moment porta cinc gols de mitjana per partit.

L'equip que visitarà la ZEM Jaume Tubau aquest cap de setmana arriba després d'una victòria vital que els ha permès canviar la dinàmica de les dues anteriors jornades en les quals no havien pogut puntuar. L'Icomar és una de les formacions que menys gols han marcat de la part alta de la taula i, a més, és una de les que més n'ha rebut. En l'últim partit van guanyar d'una manera contundent a l'Hospitalet i intentaran aplicar la mateixa actitud que llavors contra les de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.