Sant Cugat Esport i Junior omplen d'ambició i expectatives el derbi


  • Comparteix:

SantCu i Junior enfronten el seu potencial ofensiu

SantCu i Junior enfronten el seu potencial ofensiu

El Sant Cugat Esport i el Junior protagonitzen un novè derbi santcugatenc farcit d'ambició. El partit, que es disputarà a la ZEM Jaume Tubau aquest diumenge a les dotze del migdia, servirà perquè tots dos conjunts medeixin les seves altes expectatives, enfocades a ser, pel cap baix, a la part capdavantera del grup 3 de Segona Catalana. Els dos equips arriben amb estats anímics diferents: mentre que els blau-i-negres han guanyat dos partits seguits, els vermell-i-negres en fa tres que no vencen.

Els precedents donen per guanyador el Junior, que de vuit enfrontaments ciutadans se n'ha endut tres. Un favoritisme que, segons el paper, el reforça el rendiment dut a terme aquest curs: els de Hans Schönhöfer són cinquens amb onze punts en sis jornades, mentre que el SantCu, que l'any que ve celebra el seu centenari i que vol fer-ho a Primera Catalana, es troba en vuitena posició amb nou punts.

Precisament l'equip de José Alcaraz va patir la primera derrota el cap de setmana passat, ensopegada dolorosa tenint en compte que era al camp d'un Ódena que encara no sabia el que era guanyar. Abans, els vermell-i-negres havien caracteritzat les primeres cinc jornades per una forta solidesa darrere, encaixant només quatre gols, consistència que no es va veure traduïda en grans resultats per la manca de gol: tres empats, i dos triomfs.

El tècnic del Sant Cugat Esport considera que jugar a casa els pot donar una 'empenta' per obtenir un millor rendiment.

Jose Alcaraz

Crec que ens donarà una empenta més per donar una marxa més. La idea del míster segueix sent la mateixa, bon tracte a la pilota, treballen l'estratègia.


El Junior, de la seva banda, ha iniciat la temporada amb millor rendiment de l'esperat, tenint en compte les seves circumstàncies inicials. Amb baixes de pes i sense poder haver establert un pla de treball adequat durant la pretemporada, els resultats havien d'arribar un cop passat un mes de curs oficial, ajornant la preparació per a les primeres jornades. Malgrat això, tres triomfs en cinc partits, afegit a dos empats, ha fet que els blau-i-negres hagin escalat fins la cinquena posició, a només dos punts de la plaça de promoció d'ascens.

Hans Schönhöfer, entrenador del Junior, opina que el rival es troba en una situació similar a la de la temporada passada i avalua el perill de tots dos equips en els seus homes gol.

Hans Schönhöfer

No és tan diferent del Sant Cugat de l'any passat, depèn del moment de la inspiració dels jugadors més desequilibrants, tant per una banda com per una altra.


Serà el segon derbi tant per a Alcaraz com per a Schönhöfer, després que el primer, en el partit de segona volta de la temporada passada, acabés sense gols per primera vegada a la història dels derbis santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.