El Sant Cugat Esport no pot relaxar-se contra un Òdena en hores baixes


  • Comparteix:

El SantCu no pot abaixar la guàrdia contra un Òdena cuer

El SantCu no pot abaixar la guàrdia contra un Òdena cuer

El Sant Cugat Esport visita l'Ódena per cercar la tercera victòria al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs jugaran la cinquena jornada de competició aquest dissabte a les quatre de la tarda a l'Estadi Municipal la Sort. Els homes de José Alcaraz no han perdut cap partit mentre que l'Ódena encara no ha pogut endur-se la victòria en cap dels enfrontaments que ha disputat.

El santcugatenc és un dels quatre equips que encara no ha conegut la derrota juntament amb la Gornal, el Fontsanta-Fatjó i el Marianao Poblet, els quals encapçalen la part alta de la taula. Tot i això, els vermell-i-negres no poden relaxar-se perquè l'Òdena juga com a amfitrió i vol canviar la mala ratxa que l'està acompanyant des que va començar la lliga. Entre els dos equips hi ha vuit punts de diferència, amb l'equip barceloní com l'equip més golejat amb 16 gols encaixats.

Aquest matx serà una bona oportunitat perquè el SantCu intenti millorar la seva efectivitat, ja que, a diferència dels gols rebuts, els d'Alcaraz només tenen un gol més a favor que l'Òdena. L'objectiu del SantCu per a aquesta temporada és situar-se a les posicions d'ascens.

Tot i això, el tècnic dels santcugatencs no està excessivament preocupat per aquesta qüestió.

Jose Alcaraz

L'objectiu és a llarg termini, no es juga tot a la sisena jornada. Queden molts punts encara en joc.


El SantCu arriba a aquesta jornada després de dos empats consecutius a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.