El Sant Cugat Esport femení vol mantenir el lideratge contra el Santboià


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport Femení intentarà sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada

El Sant Cugat Esport Femení intentarà sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada

El Sant Cugat Esport femení visita el camp del Santboià a la tercera jornada del grup 1 de Primera Divisió catalana de futbol. El partit es disputarà aquest dissabte a les set de la tarda i enfrontarà dos ferms candidats a l'ascens. Els dos equips han fet un ple de victòries en les dues primeres jornades però les santcugatenques arriben com a líders gràcies al gol average. A l'anterior partit, van golejar el Pallejà en el primer matx oficial d'aquesta temporada a casa.

Les noies de Sant Cugat afronten el partit en plena forma i ambicioses per aconseguir la que pot ser la tercera victòria consecutiva de la temporada. Les xifres de l'equip de moment són extraordinàries. Han marcat un total de 17 gols i tan sols n'han encaixat un. El Santboià arriba en unes condicions similars. Han guanyat els dos primers partits tot i que no d'una manera tan contundent com les noies de Albert Martín.

Les vermell-i-negres lluitaran per mantenir el lideratge i aconseguir distanciar-se de les competidores que aquesta temporada també tenen com a objectiu assolir l'ascens a Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.