El Sant Cugat Esport comença la temporada al camp de l'Hospitalet Atlètic


  • Comparteix:

El SantCu femení espera estar entre les primeres posicions

El SantCu femení espera estar entre les primeres posicions

El Sant Cugat Esport femení inica la temporada al grup 1 de Primera Catalana aquest diumenge a les dotze del migdia a domicili contra l'Hospitalet Atlètic. Les vermell-i-negres volen mantenir la bona dinàmica mostrada la temporada passada davant d'un recent ascendit. El nou entrenador, Albert Martín, comença un nou cicle amb l'objectiu d'ascendir a Preferent.

El SantCu afronta la tercera temporada a Primera Catalana, un rodatge suficient com perquè el bloc hagi madurat i hagi adquirit un potencial que pot fer pensar en l'ascens aquesta temporada, recuperant el tercer esglaó del futbol estatal, la categoria Preferent. L'equip ha canviat d'entrenador amb la marxa de Carles Rubio i l'arribada d'Albert Martín, i ha modificat també lleugerament la plantilla, malgrat conservar el bloc.

María Soria, Carla Huguet i Andrea Vicedo són les baixes d'un conjunt que ha incorporat Noemí Pollato, del Rubí, i Elisabet Romero i Tamara Martín, de l'Escola Femenina Manu Lanzarote. Aquest projecte, que malgrat les cares noves aposta per un marcat perfil continuïsta, s'estrenarà al camp d'un recent ascendit, l'Hospitalet Atlètic. Un matx que, segons el coordinador de l'àrea femenina del SantCu i segon entrenador de l'equip, Tono Cadevall, ha de controlar el conjunt vermell-i-negre.

Pel que fa la temporada, Cadevall ho té clar: l'objectiu és ascendir.

Tono Cadevall

L'objectiu principal és l'ascens a Preferent, hem mantingut la base i la idea és completar-ho amb la base, hi ha jugadors que ens poden ajudar durant la temporada.


Les noies d'Albert Martín han disputat dos partits de pretemporada, amb derrotes contra dos equips de major entitat, Levante Las Planas B i Sant Gabriel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.