El Mira-sol s'imposa per la mínima al camp del Junior B en un derbi igualat


  • Comparteix:

Imatge del derbi entre el Junior B i el Mira-sol

Imatge del derbi entre el Junior B i el Mira-sol

El Mira-sol guanya (0-1) al camp del Junior B a la primera jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Els mirasolencs han marcat al minut sis a través d'Oscar Cañizares i han matingut l'avantatge per sumar els tres primers punts de la temporada. El matx ha tingut ocasions clares per part dels dos equips.

El Junior B i el Mira-sol han disputat un derbi clàssic d'inici de temporada amb dos equips ben plantats al terreny de joc, però curts de ritme i d'intensitat. Els verd-i-negres s'han avançat amb un autèntic golàs d'Oscar Cañizares amb un xut des de fora de l'àrea. En aquest tram inicial de matx el Mira-sol ha tingut una clara ocasió de còrner i una falta de Rai Mallol que ha anat al pal. A partir de la mitja hora, el Junior B ha començat a crear perill amb Amadeu Bernaus per banda esquerra.

A la represa, els locals han tingut dues clares ocasions de gol que el porter visitant Jesús ha pogut refusar. El Mira-sol esperava el contraatac o alguna jugada d'estratègia per fer el segon. Els de Casimiro Arellano han pogut empatar, però la defensa mirasolenca ha estat més encertada en el joc aeri i les segones jugades.

Els verd-i-negres rebran dissabte la Marina i el Junior B visitarà la Sabadellenca diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.