El SantCu visita el Fontsanta-Fatjó amb el rècord de triomfs en joc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del SantCu en un partit d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu del SantCu en un partit d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport tanca la temporada en el grup 1 de Primera Catalana aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda amb la intenció d'aconseguir el rècord de victòries consecutives de la categoria. Les vermell-i-negres duen vuit trioms seguits i en cas d'aconseguir el novè davant el Fontsanta-Fatjó serien l'únic equip en els tres grups de Primera Catalana que hagi assolit aquesta fita.

El Sant Cugat Esport femení va tancar el febrer en sisena posició i havent sumat set victòries en 17 partits després de perdre (1-2) davant el Sant Vicenç. Des de l'inici de febrer les vermell-i-negres només han conegut el triomf. Vuit victòries en vuit partits amb un balanç de 24 gols a favor i sis en contra les han dut a situar-se en quarta posició i sense cap possibilitat de perdre-la en l'última jornada.

Si les de Carles Rubio aconsegueixen el triomf davant el Fontsanta-Fatjó seran l'únic equip dels 42 que hi ha repartits en els tres grups de Primera Catalana que suma nou victòries seguides. Fins el moment només el Sant Cugat Esport i el Camp Clar, en el grup 1, han aconseguit arribar a les vuit seguides en l'últim tram del curs, però les tarragonines ja no en poden fer més perquè aquesta jornada descansen i ja han clos la lliga.

En el grup 3 el Porqueres també en va fer vuit, a finals de 2014, però va veure trencada la ratxa amb un empat al camp de la Salle Premià. En el grup 2, l'Escola de Futbol Base Tàrrega es va quedar en sis en el seu millor moment de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.