El Sant Cugat Esport reunirà 110 persones al 1r Sopar per al Campus de l'Índia

Una imatge del cartell del sopar | Foto: Sant Cugat Esport

Futbol

Publicat el 14/mai/15 per Albert Prat

El 1r Sopar Benèfic i Solidari pel Campus del SantCu a l'Índia reunirà aquest dijous a les nou del vespre 110 persones al vestíbul del Teatre-Auditori per recaptar fons per la 3a edició d'aquesta activitat. El sopar, que es farà a peu dret, també inclourà un espectacle de dansa bollywood i sorteigs.

El SantCu planteja noves fórmules per aconseguir els 10.800 euros necessaris per poder organitzar el seu Campus a l'Índia, un projecte solidari que l'entitat santcugatenca va iniciar fa dos anys. Aquest sopar, tal com va explicar el responsable de l'activitat, Jaume Garcia, és una forma de donar alguna cosa a canvi de les aportacions rebudes.

Jaume Garcia

Hem pensat que en lloc de demanar diners amb el sopar nosaltres també els oferim alguna cosa. A més de divertit pot ser molt adient.


Al sopar es podran degustar plats de diverses cultures i es celebrarà al vestíbuldel Teatre Auditori. El Campus a l'Índia és un projecte del Sant Cugat Esport en col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer i la Rural Development Trust.