El Sant Cugat Esport busca tres punts a Martorell que li donin la calma definitiva


  • Comparteix:

El SantCu busca apropar-se encara més a la permanència

El SantCu busca apropar-se encara més a la permanència

El Sant Cugat Esport busca un triomf al camp del Martorell que podria ser definitiu per a la permanència de l'equip al grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres arriben a l'alça després de tres victòries en els últims quatre partits per enfrontrar-se a un conjunt en descens aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda. Els santcugatencs volen tenir la feina feta abans del derbi de la setmana vinent davant el Junior.

El Sant Cugat Esport arriba en forma i amb dues victòries consecutives ha aconseguit allunyar-se d'una zona de descens que aquest any podria arrossegar fins a sis equips. Els vermell-i-negres són vuitens, i en cas que finalment baixin sis conjunts estarien quatre punts per sobre de l'Espluguenc, que és qui el marca. En cas que, depenent de les compensacions, siguin cinc els conjunts que perdin la categoria qui marcaria el descens seria el Junior que està amb 33 punts pels 39 del SantCu.

De totes les maneres, un triomf dels vermell-i-negres al camp del Martorell pràcticament asseguraria que els santcugatencs estarien un any més a Segona Catalana. El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, destaca que la victòria els deixaria tranquils i amb la feina pràcticament feta.

José Alcaraz

Enfoquem el partit que si guanyem pràcticament ho tenim fet amb altres resultats que esperem. Seria una passa molt gran per deixar les coses tranquiles.


A més de la distància de punts, el SantCu té fins a quatre equips per sota a la classificació que estan fora del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.