El Junior FC busca sorprendre el Can Vidalet per reforçar la seva tranquil·litat


  • Comparteix:

Abu Rafiu torna a l'equip

Abu Rafiu torna a l'equip

El Junior FC, conscient que la permanència està a les seves mans, s'obliga a esgarrapar algun punt davant el Can Vidalet en la 30a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Hans Schönhöfer, fora de les places de descens, afronten aquest diumenge a les 12 del migdia aquest difícil desplaçament a Esplugues amb la necessitat de puntuar.

La victòria de dissabte passat a casa davant l'Esplugues li ha de servir al Junior, més enllà dels tres punts, per continuar sumant per no tornar a les posicions de descens directe. La lluita, tant per no caure com per intentar sortir d'aquestes posicions, és aferrissada i implica molts equips d'aquí que cada jornada sigui vital.

El compromís d'aquest diumenge és complicat. El Can Vidalet, quart amb 55 punts, ve de dues victòries consecutives després de passar per un dels moments més baixos a la lliga, tot i que a casa només ha cedit tres derrotes i dos empats. El Junior, tretzè amb 33 punts, es veu obligat a oblidar el seu bagatge com a visitant per intentar sorprendre un dels grans del grup. El tècnic santcugatenc Hans Schönhöfer defensa que el Junior té les seves opcions.

Hans Schönhöfer

Si juguem junts i robem pilotes per sortir a la contra tindrem opcions de fer mal. És un equip que juga a futbol i això ens va bé amb les nostres condicions. Esperem tenir alguna opció.


L'equip santcugatenc continua amb baixes però recupera el golejador Abu Rafiu per aquest partit. A més, Eric Golobart pot entrar, per primer cop, en la convocatòria que Schönhöfer completarà amb algun juvenil.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.