FS Sant Cugat i Rubí es veuen les cares amb objectius contraposats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat afronta el segon partit d'aquesta setmana corresponent a la 26a jornada del grup 2 de Tercera aquest dissabte a les sis de la tarda. El Rubí és el rival, que es juga la vida davant uns vermell-i-negres que són segons i aspiren a mantenir aquesta posició de privilegi, tot i tenir l'Esplugues trepitjant-li els talons.

Falten cinc jornades de competició i la classificació està molt emocionant tant per dalt com per baix. El Futbol Sala Sant Cugat és segon, empatat a punts amb l'Esplugues i amb un d'avantatge sobre el Sant Julià. Amb el primer lloc impossible, els santcugatencs volen conservar la segona plaça i per això és primordial guanyar ja que tant espluguencs com andorrans estan molt forts.

Davant tindran un Rubí que es juga la permanència i que en el partit d'anada va caure contundentment en el pav 3 de la Rambla del Celler (6-2). Tot i la classificació dels rubinencs, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca la dificultat d'un partit contra un equip que es juga la vida.

Jaime Martínez

Hi ha moltes dificultats i el Rubí s'està jugant la permanència. Serà un partit difícil, però intentarem lluitar per la segona plaça.


Per al partit contra el Rubí, els vermell-i-negres tenen la baixa d'Enrique Sánchez i continua amb les de Jordi Savé, Marc Rubira, Jordi Palau i Carlos León. Qui també potser es perd el matx és el porter del juvenil Dani, present contra l'Esplugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.