Un Sant Cugat Esport en problemes viu el desplaçament més complicat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada del SantCu

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada del SantCu

El Sant Cugat Esport visita el camp del líder del grup 3 de Segona Catalana, el Vista Alegre, en el pitjor moment possible. Els santcugatencs provaran de tallar la ratxa de tres derrotes seguides aquest diumenge a partir de les dotze del migdia, intentant puntuar per no caure a una zona de descens que és a tant sols un punt. Les baixes segueixen minant el potencial dels de José Alcaraz, que continua sense poder treballar amb tots els efectius.

A l'entitat de dos dels tres rivals del SantCu, la Unificación Bellvitge i el Marianao Poblet, se'ls uneix ara la intimidació i potencial del següent contrincant dels vermell-i-negres, un Vista Alegre que només ha caigut en un dels 12 darrers partits. La dada curiosa de l'enfrontament és que els de Castelldefels, ferms candidats a l'ascens, han patit la seva derrota més dolorosa, precisament, a la ZEM Jaume Tubau, a la jornada 10 (3-0).

Al final d'aquella jornada l'escenari situava els del Baix Llobregat cinquens i els vallesans setens, a només quatre punts de diferència. 16 partits després, la classificació reflecteix una realitat molt diferent. El Vista Alegre és el millor equip del grup 3 de Segona Catalana, el segon conjunt més golejador i un dels que menys encaixa, mentre que el Sant Cugat Esport és a només un punt de la zona de descens, en una lluita frenètica que implica fins a vuit equips, del 9è al 16è, separats per només tres punts.

Més enllà de la dificultat del calendari, Alcaraz segueix maleint la mala sort amb les lesions. A les de Romeva i Alexander se li uneixen les molèsties de Vidal, Carrera i Forzinetti, així com les baixes per sanció de Xavi Martín i Ciurana. Una difícil manera de fer evolucionar el joc de l'equip, fet malgrat el qual l'entrenador assegura que provaran de fer front al complicat repte d'aquesta jornada, tenint en compte que, segons ell, el seu equip s'hi juga més.

José Alcaraz

El rival és complicat, és el líder, però jo considero que ens juguem molt més. A dia d'avui quasi bé tots els equips estem immersos per pujar o baixar.


Els de Castelldefels, de la seva banda, es caracteritzen per la seva experiència, un conjunt seriós sobre el terreny de joc, amb una solidesa defensiva que s'equilibra amb eficiència amb una poderosa capacitat golejadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.