L'Olímpyc Floresta visita un Marfil B que suma dues derrotes consecutives


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta visita el Marfil B aquest dissabte en la 27a jornada del grup 3 de Segona B. Els florestans que són vuitens visiten un conjunt colomenc que tot i ser segon ha entrat en una fase d'irregularitat que el conjunt de la Floresta intentarà aprofitar per escurçar diferències a la classificació. El matx es jugarà al Pavelló Nou de Santa Coloma a les sis de la tarda.

Amb la permanència segellada, a l'Olímpyc Floresta només li queda intentar acabar la temporada el més amunt possible a la classificació. Ara mateix són vuitens amb 39 punts i el rival, el sempre potent Marfil B, és segon amb 46 punts. Un equip, el colomenc, que no ha pogut seguir el ritme d'una Escola Pia que ha posat la directa i ha aprofitat les dues darreres derrotes del Marfil B per assentar-se clarament en el primer lloc.

En el partit d'anada es va poder veure el potencial ofensiu del Marfil B que no va estar bé en defensa i que va veure com els florestans sumaven els tres punts i guanyàven (7-6) un partit molt obert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.